Scenshow

Leif Olberius visuella och roliga trolleri är perfekt för att knyta ihop kvällen på en middag eller konferens, underhållning med skratt och trolleri som får publikens hjärnhalvor att gnissla. Showen kan varieras i längd från tjugo till femtio minuter, den kan också delas upp i kortare avsnitt om det är önskvärt.

Familjeföreställning

Trolleri för hela familjen, en lättsam föreställning för barn och vuxna och förvuxna barn.

 

Fungerar lika bra i nöjesparker, kryssningar med familjepublik som på familjedagen på företaget eller något annat evenemang med blandade åldrar i publiken.

Varieténummer

Leif Olberius har givetvis en kortare trolleriakt som lämpar sig att lägga in i en föreställning med flera olika artister. Akten är lätt att få på och av scenen och utförs helt till musik. Ett roligt skådenummer som lättar upp kvällen. Akten är mellan åtta och tio minuter.

 

Till de här föreställningarna behövs en scen eller ett scenpodium plus minst två (vita)strålkastare (från olika håll) och en PA-anläggning av professionellt slag. Tänk på att trolleri är visuellt och att publiken måste kunna se artisten framifrån för att föreställningen ska fungera.

Hur nära kan man egentligen uppleva trolleri? Det avgör du som regel själv, men man kan ana att när ögonfransarna fastnar i grejorna som det ska trollas med så kan det eventuellt vara för nära. Mingeltrolleri handlar givetvis om trolleri med små saker på nära håll för några stycken i taget. Här är chansen att verkligen känna hur förståndet skjuts i sank.

 

Att ha Leif Olberius som minglande magiker till fördrinken eller vid borden under middagen är en interaktiv enastående upplevelse där publiken själv är med och skapar föreställningen.

Mingeltrolleri
Close-up show

Det här handlar förstås om trolleri med små saker det också, men framförs vid ett bord för en publik på kanske högst tjugofem personer. Det är en föreställning på cirka trettio minuter.

Det är sällan magiker har möjlighet att göra den här typen av föreställning och hör egentligen till svunna epokers tillställningar och små soaréer. Det är därför en glädje att kunna erbjuda den här föreställningen med Leif Olberius med riktigt klassiskt trolleri.

Vi bokade Leif under flera vintrar när jag jobbade som ansvarig för Idre Fjällrestauranger (Leif uppträdde på Värdshuset). Leif har extremt bra hand med barn och vuxna i kombination. Jag skulle verkligen rekommendera Leifs shower till andra.

 - Daniel Eriksson tidigare Affärsområdeschef Idre Fjällrestauranger AB